© 2017 Tring Europë - Platformë televizive    I   Të gjitha të drejtat e rezervuara    I   Zhvilluar dhe dizajnuar nga GBITS - Blerim Gajtani

OFERTA IPTV NË EUROPË

IPTV tashmë mund të shijohet në çdo cep të botës duke ju mundësuar shikimin e një programacioni të larmishëm me p

                                         

 TRING 

MY TRING IPTV OTT + SPORTI

12 muaj 

120 (20+ prej tyre në HD)

149,-

EURO

Sporti*

On Demand

Multiscreen

Kanalet*

Abonimi

 TIBO Familjar 

IPTV OTT + pa sport 

12 muaj

 159,-

EURO

Abonimi

Kanalet*

On Demand

Multiscreen

Sporti*

270+ (shume prej tyre në HD)

Sporti*

 TIBO Premium

IPTV OTT + me sport 

12 muaj

300+ (shume prej tyre në HD)

EURO

 199,-

Abonimi

Kanalet*

On Demand

Multiscreen

Pagesat qe hyjn nga ANGLIA, GREQIA ,ITALIA, NORVEGJIA, jan 5% me lire 

> Pasi te behet pagesa ju rikthehen 10% ne konton tuaj

* Për përmbajtjen e paketës sportive në platformën Tring klikoni këtu.

* Lista e plotë e kanaleve IPTV kohë pas kohe mund të ndryshoje klikoni këtu.

* APARATI nuk është i llogaritur në çmim.