© 2017 Tring Europë - Platformë televizive    I   Të gjitha të drejtat e rezervuara    I   Zhvilluar dhe dizajnuar nga GBITS - Blerim Gajtani

 

PAKETA KOMPLETE IPTV

PËRZGJEDHNI ABONIMIN DHE PAISJEN E DËSHIRUAR

MË SHUMË SE 300 KANALE

MË SHUMË CILËSI TRANSMETIMI

GJITHÇKA PËRMES INTERNETIT

          

___

Provo 1 dite nese keni Smart TV qe te bindeni edhe vete nga qualiteti i mir*

TRING & Tibo/Digialb IPTV

Abonim 12 Mujor + IPTV BOX

12 muaj

219,-Euro

( pa Sport ) 

259,-Euro

( me Sport ) 

Paisjet

Kanalet*

Sporti*

Mundësi inçizimi*

Reply funksioni

Abonimi

300+ me Sport+ (shumica në HD)

Oferta :

Paguaj 40€ dhe merr shtes 12 Muaj abonim per Smart TV + 12 Muaj Iptv Mobil. 

+ DHURAT 

  **Per qdo abonim 12 mujor jipet 12 muaj abonim IPTV Mobil falaz**

Për ti shiquar kanalet e platformës  IPTV në paisjet Mobile si dhe Tablet juve ju nevoitet të shkarkoni "App " për paisjet iOS dhe Android

E vlefshem për klient të ri. 

Dërgesa postare nuk është e llogaritur në çmim.

* Për përmbajtjen e paketës sportive vetem në platformën Tring klikoni këtu.

* brenda 7 dite mund te ktheni duke paguar vetem sherbimet postale dhe kostot ansore prej 15€

* Lista e plotë e kanaleve IPTV kohë pas kohe mund të ndryshoje, per momentin nuk esht lista komplet klikoni këtu.

* Aparati posedon mundësin për inçizim për mes paisjeve eksterne siq janë: USB Memorje, Disk i ngurtë ekstern me kapacitet minimal prej 64 GB.