© 2017 Tring Europë - Platformë televizive    I   Të gjitha të drejtat e rezervuara    I   Zhvilluar dhe dizajnuar nga GBITS - Blerim Gajtani

ABONIMET  IPTV 

PËR PAISJE MOBILE DHE TABLET

My Tring IPTV tashmë mund të shijohet në çdo cep të botës duke ju mundësuar shikimin e një programacioni të larmishëm me paketën me mbi  gjitha kanale + Uefa Champions League  etje. të përfshirë edhe në paisjet Mobile për mes iOS dhe Android "yourTV "  app.

Multiscreen

On Demand

Sporti*

Kanalet*

Abonimi

ABONIM 1 MUJOR

MY TRING IPTV MOBIL

1

1 muaj abonim 

100 (20+ prej tyre në HD)

5,-

EURO

 

Paisjet

ABONIM 3 MUJOR

MY TRING IPTV MOBIL

3 muaj abonim 

100 (20+ prej tyre në HD)

15,-

EURO

 

ABONIM 12 MUJOR

MY TRING IPTV MOBIL

12 muaj abonim 

100 (20+ prej tyre në HD)

 60,-

 

EURO

 

Për ti shiquar kanalet e platformës IPTV në paisjet Mobile si dhe Tablet juve ju nevoitet të shkarkoni  "yourTV " app për paisjet iOS dhe Android.

* Për përmbajtjen e paketës sportive në platformën Tring klikoni këtu.

* Lista e plotë e kanaleve My Tring IPTV kohë pas kohe mund të ndryshoje klikoni këtu.