© 2017 Tring Europë - Platformë televizive    I   Të gjitha të drejtat e rezervuara    I   Zhvilluar dhe dizajnuar nga GBITS - Blerim Gajtani

TRING KONTAKT

Formulari për kontakt

Tring Europë

Turnhallerstrasse 19

D-73054 Eislingen

Tel.:     +49(0)7161 956 222 7

Mob.:   +49(0)176420 39 677

Web:    www.tring-tv.eu

Orari i Dyqanit:

Hënë / Montag:     14:30-18:30 

Marte/ Dienstag:  09:30-12:30 / 13:30 - 18:30

Merkure/ Mittwoch:14:30-18:30 

Ejte/ Donnerstag: 09:30-12:30 / 13:30 - 18:30 

Premte /Freitag:  09:30-12:30 / 13:30 - 18:30 

Shtune / Samstag:         

Me Termin / Nach Terminvereinbarung

Orari i Kujdestaris:

E Hënë / Montag- E Premte / Freitag: 09:30 - 19:30

E Shtunë  / Samstag:                           11:00 - 15:00