© 2017 Tring Europë - Platformë televizive    I   Të gjitha të drejtat e rezervuara    I   Zhvilluar dhe dizajnuar nga GBITS - Blerim Gajtani

OFERTA:

Tring & Tibo/Digialb 

 

                        

     DHURAT:

Kanalet

PAKO IPTV

Abonim  12 Mujor + IPTV BOX 

12 muaj

300 me SPORT ( shume prej tyre në HD)

 

219,-Euro

( pa Sport ) 

259,-Euro

( me Sport ) 

Oferta :

Paguaj + 100€ dhe merr shtes 12 Muaj abonim per TV inklusiv Aparatin + 12 Muaj Iptv Mobil. 

Paisjet

Abonimi

Sporti  *

Mundësi inçizimi*

Reply funksioni

  *Per qdo abonim 12 mujor jipet 12 muaj abonim IPTV Mobil falaz**

Për ti shiquar kanalet e platformës  IPTV në paisjet Mobile si dhe Tablet juve ju nevoitet të shkarkoni  APP app për paisjet iOS dhe Android

E vlefshem për klient të ri. 

* Lista e plotë e kanaleve IPTV kohë pas kohe mund të ndryshoje, andaj nuk mund te jet e plot ne kohen reale klikoni këtu.

* Aparati posedon mundësin për inçizim për mes paisjeve eksterne siq janë: USB Memorje, Disk i ngurtë ekstern me     kapacitet minimal prej 64 GB.